Yleisradio ja Kotipizza hivuttautuvat uuden sukupolven pelikonsoliisi

Suomestakin asti saadaan vielä sovelluksia uusia pelikonsoleita tukemaan. Muun muassa Yle Areenaa ja Kotipizza-softaa odotellaan ensi vuodelle.

5.11.2014 20:16

Suomalaisten sovellusten tarjonta uuden sukupolven pelikonsoleilla on kasvamassa ensi vuonna parinkin eri tahon toimesta. Kiinnostuksensa laitteita kohtaan ovat kuluvalla viikolla ilmaisseet niin Yleisradio kuin myös Kotipizza.

Yleisradion osalta tuloaan on tietysti tekemässä konsolikäyttöön suunniteltu Yle Areena -sovellus, joka tekee matkaa parhaillaan niin PlayStation 4:lle kuin Xbox Onellekin. Kotipizzan osalta tulossa on vuorostaan Xbox One -sovellus, joka mahdollistaa sekä yhtiön pizzojen selaamisen kuin myös tietysti tilaamisenkin.

– Digitaaliset palvelut ovat tärkeä osa nykyajan asiakaskokemusta. Kotipizzan tilaaminen integroituu jatkossa osaksi viihdekokemusta, jossa jo nyt yhdistyvät rentoutuminen ja yhteinen hauskanpito pelien ja elokuvien parissa. Nyt tuomme helppokäyttöisen tilaussovelluksen tuotekuvineen ja tarjouksineen osaksi tätä kokonaisuutta. Xbox One on luonnollinen valinta uudeksi kanavaksi ja se tuo meille mahdollisuuden päästä kodin isoimmalle näytölle, Kotipizzan toimitusjohtaja Tommi Tervanen kertoo.

Jo aiemmin myös varsinkin MTV on silmäilllyt mielenkiinnolla Xbox Onea Filmnet-videopalvelunsa kanssa. Palvelu on määrä saada konsolille vielä tämän vuoden aikana.

Lähde: Yle, Kotipizza

Lisää luettavaa