Yksinpelattava League of Legends -roolipeli Ruined King saapuu alkuvuodesta – uudella trailerilla mahtaillaan

Ensimmäinen : A League of Legends Story lähestyy,

31.10.2020 17:11

Uudenlaisten League of Legends -universumiin sijoittuvien pelien tulo käynnistyy ensi vuonna. Riot Gamesin pelijulkaisuosasto Riot Forge on vahvistanut, että alkuvuodesta julkaisunsa saa Ruined King: A League of Legends Story, josta on tuotu näin viikonloppuna näytille myös tunnelmaan virittävä animaatiotraileri.

Ruined Kingia kehittää Darksiders-konkareista koostuva Airship Syndicate, joka vastasi parisen vuotta sitten myös roolipeli Battle Chasers: Nightwarin työstöstä. Ruined King on sekin vuoropohjainen yksinpeliseikkailu, jossa tutkiskellaan niin Bilgewaterin satamakaupunkia kuin synkkiä varjosaaria hallinoiden sellaisia League of Legends -hahmoja kuin Miss Fortune, Illaoi, Braum, Yasuo, Ahri kuin Pykeakin. Varsinaista pelikuvaa teoksesta ei olla vielä nähty.

Ruined King on työn alla ensin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Switchille ja pc:lle, mistä jatkaa myöhemmin vielä PS5:lle ja Xbox Seriesille. Päivitys uuteen sukupolveen saman konsoliperheen sisällä on ilmaista.

Toinen parhaillaan työn alla oleva League of Legends Story -peli on toiminnallista tasoloikkagenreä edustava CONV/RGENCE. Sitä tähdittää League of Legends -sankari Ekko.

Lisää luettavaa