Yhteistyöpeluu saapui hetkellisesti Blizzard-korttipeli Hearthstoneen

Tällä viikolla Hearthstonen peluu ei ole vain kilpailullista. Pelin Tavern Brawl -tilan uuden säännön ansiosta pelaamaan päästään nyt hetken aikaa myös ytheistyönä.

4.11.2015 20:14

Blizzardin virtuaalinen korttipeli Hearthstone on ryhtynyt jälleen mielenkiintoisen kokeelliseksi Tavern Brawl -tilallaan. Viikottaisin uudenlaisia pelisääntöjä tarjoavassa tilassa pelaajia ei tällä kertaa aseteta nimittäin enää toisiaan vastaan, vaan ensimmäistä kertaa koko pelin historiassa voittaminen vaatii pelaajien välistä yhteistyötä.

Uusi Tavern Brawl -sääntö kantaa nimeä Unite Against Mechazod ja siinä kaksi pelaajat asettuvat samanaikaisesti Gearmaster Mechazodiksi kutsuttua kätyriä vastaan. 95 pisteen elinvoimalla ja monenlaisilla keksinnöillä varustettua vihollista olisi tarkoitus yrittää iskeä aina vuoronperään varoen samalla, ettei kumpikaan pelaajista heitä ottelussa henkeään. Matsi on näet hävitty, mikäli pelaajista toinen kaatuu.

Unite Against Mechazodia on mahdollista pelata ensi viikon maanantaihin asti. Pelaamisesta pelaajat voivat ansaita itselleen jälleen kerran uusia kortteja muita tiloja varten käytettäväksi.

Seuraavaksi sitten sopii vain jännätä, onko Blizzardilla suurempiakin suunnitelmia Hearthstone-yhteistyöpeluulle vai jääkö Tavern Brawl -kokeilu lähinnä vain enemmän tai vähemmän kertaluontoiseksi tempaukseksi.

Lähde: Hearthstone

Lisää luettavaa