Yhteistyöllisen Fortniten tulevaa ennakkojulkaisua juhlitaan uudella avausanimaatiolla

People Can Flyn yhteistyöllinen selviytymispeli Fortnite on saanut toiminnallisen avausanimaation loppukuusta käynnistyvän Early Access -vaiheen kunniaksi.

9.7.2017 10:00

Epic Gamesin ja People Can Flyn jo vuonna 2011 julkistama Fortnite on saapumassa lähiviikkojen aikana Early Access -vaiheeseen, minkä kunniaksi studio on julkaissut pelistä uuden tyylikkään avausanimaation.

Hard Days Night -nimisellä videolla pelin monet sankarit valmistautuvat hirviöiden täytteiseen yöhön linnoittautumalla ja ansoittamalla turvapaikkansa ennen kuin viimeistelevät jäljelle jääneet omine erikoiskykyineen.

Video kuvastaa hyvin varsinaista peliä, jossa pelaajat joutuvat linnoittamaan heikkokuntoisia rakennuksia laudoittamalla ikkunoita ja asettamalla ansoja aalloittain tulevia vihollisia vastaan. Erinäiset ansat ja muurit kustantavat kuitenkin resursseja, joita kaiken taistelun lomassa täytyisi ennättää myös keräillä.

Fortniten maksullinen Early Access -versio julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 25. heinäkuuta. Lopullinen peli on kuitenkin ilmainen.

Lisää luettavaa