Yhden miehen Unreal 4 -toimintapeli herättää hämmästystä netissä – katso video

Yhden miehen voimin kehitetty Lost Soul Aside -peli ihastuttaa verkon syövereissä

31.7.2016 04:15

Eteläkorealainen pelinkehittäjä Yang Bing on onnistunut keräämään roimasti huomiota puoleensa tänä viikonloppuna. Mies julkaisi lauantaina YouTube-kanavallaan näyttävän esittelyvideon tuoreesta Lost Soul Aside -pelistään, jota hän kertoo työstäneensä viimeiset kaksi vuotta aikalailla yksikseen.

Bingin mukaan Lost Soul Aside on ottanut paljon inspiraatiota varsinkin Final Fantasy XV:stä, joskin tämä näkyy enemmän pelin visuaalisessa kuin varsinaisessa toiminnallisessa annissa. Videon perusteella peli kun vaikuttaisi olevan enemmän puhtaampi toimintapeli kuin hieman verkkaisempi ja tahmeampi toimintaroolipeli. Bing on toki kertonut, että hän pyrkii tekemään myös vielä lisämuutoksia luomuksensa ulkoasuun, jotta se näyttäisi tulevaisuudessa enemmän omanlaiseltaan tuotteelta.

Syntynsä Lost Soul Aside on saanut Unreal 4 -pelimoottorin tehostamana. Peli vaikuttaisikin ainakin toistaiseksi hyödyntävän paljon pelimoottorin käyttöä varten hankittavissa olevia valmiita visuaalisia elementtejä, mutta se ei tee Lost Soul Asidesta siltikään yhtään vähemmän vakuuttavaa kokonaisuutta. Yksinomaan monet sen animaatioista ja rytmikkäältä vaikuttava toiminta ovat asioita, joita kelpaa ihmetellä jo pelin nykyisessä keskeneräisessäkin tilassa.

Bingin pyrkimyksenä olisi lähitulevaisuudessa saada Lost Soul Asidesta ulos vielä pelattava demo, kunhan hän saa sen vain hieman vakaampaan kuosiin. Mitä tulee koko pelin valmistumiseen, on kehittäjä todennut, että hänellä on vielä paljon työtä tehtävänä ennen kuin moisesta voidaan juuri haaveilla. Bing ei ole tarkkaan edes miettinyt vielä mahdollisia alustavaihtoehtoja Lost Soul Asidelle.

Lähde: Bing Yang (Twitter), NeoGAF, Unreal Engine Forums

Lisää luettavaa