Yhden miehen kuvankaunis 2D-seikkailu Dust: An Elysian Tail sujahtaa nyt taskuunkin

Dust: An Elysian Tail on saapunut jälleen uudelle alustalle. Nyt peliä pääsee pelaamaan peräti iOS-laitteella.

11.10.2015 16:37

Pääasiallisesti yhden miehen käsialaa ollut toimintaseikkailupeli Dust: An Elysian Tail on julkaistu jälleen yhdelle uudella alustalle. Pelin viimeisin aluevalloitus on iOS, jolla Dustia on tästä viikosta asti päästy pelaamaan 5,99 euron hintaan.

– Tämä on ollut helposti haastavin käännös, jonka olen tehnyt, mutta olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Minusta on tullut suuri mobiilifani ja olen aina miettinyt, että olisi siistiä tuoda näinkin mittava peli iOS:lle, pelin luoja Dean Dodrill kertoi Dustin Facebook-sivuilla.

Jo aiemmin Dustia on ollut mahdollista pelata Xbox 360:llä, PlayStation 4:llä ja pc:llä. Peli debytoi alkujaan Microsoftin vanhemmalla kotikonsolilla Dodrillin työstettyä sitä kolme ja puoli vuotta. Dust herätti Microsoftin mielenkiinnon vuonna 2009, kun Dodrill voitti pelillään ohjelmistojätin järjestämän Dream Build Play-kilpailun. Dodrill oli aiemmin ollut ammatiltaan kuvittaja ja animaattori, mutta hän opetteli muun muassa ohjelmoinnin jalon taidon juurikin Dustia varten.

Lähde: Dust: An Elysian Tail (Facebook)

Lisää luettavaa