Kehittäjä InnerSloth esitteli pikakeskustelu-ominaisuuden Among Usin uusimman päivityksen mukana. Kommunikointia tehostava vaihtoehto on saatavilla kaikilla alustoilla. 

InnerSloth julkaisi viikonloppuna murhamysteeriinsä päivityksen, joka sisälsi bugikorjauksia ja erinäisiä muita parannuksia. Päivitys toi tullessaan myös mahdollisuuden pikakeskusteluun sitä varten luodun valikon kautta. Uuden ominaisuuden on tarkoitus sekä nopeuttaa pelin kulkua että pitää nuorimmat pelaajat turvassa. Se estää lapsia muun muassa paljastamasta kanssapelaajille liikaa itsestään. Käyttäjien on annettava ikänsä ennen miehistöön liittymistä, ja jokaisen alle 13-vuotiaan on käytettävä pikakeskustelu-ominaisuutta. Ikärajan ylittäneet pelaajat voivat ottaa tekstikeskusteluvalikon käyttöön niin halutessaan. 

Säteittäinen keskusteluvalikko sisältää useita eri luokkia, joita voi tarvita ratkoessaan avaruusaluksen tapahtumia. Pyörässä on vaihtoehtoja syytökselle, miehistölle, järjestelmille, sijainnille, lausunnoille sekä kysymyksille ja vastauksille. Se sisältää jostain syystä myös mahdollisuuden spämmätä ”yeet”. 

Päivitys saapui valitettavasti uusien bugien kera, mutta Innersloth on sittemmin julkaissut toisen päivityksen korjaillakseen havaittuja uusia ongelmia.

Lähde: PC Gamer

Lisää luettavaa