Yakuza 6, Yakuza Kiwami ja Danganronpa V3 vahvistettu länteen

Lännessä päästään vielä Yakuza 0:nkin jälkeen nauttimaan Yakuza-sarjan annista. Uusin Danganronpakin on tulossa tänne asti!

3.12.2016 22:32

Sonyn yhteisötapahtuma PlayStation Experience on tuonut muutamia hyviä uutisia japanilaisten pelien faneille. Sekä Yakuza Kiwami, Yakuza 6: The Song of Life että Danganronpa V3: Killing Harmony saapuvat nimittäin kaikki kauppoihin vielä länsimaissa.

Ensimmäisenä kolmikosta ulos saadaan Yakuza Kiwami ja Danganronpa. Kiwami on Japanissa alunperin PlayStation 4:lle ja PlayStation 3:lle saatu uusioversio aikoinaan PlayStation 2:lla nähdystä aivan ensimmäisestä Yakuza-seikkailusta. Danganronpa V3 vastaavasti on jo tovin aikaa odotettu kolmas Danganronpa-pääsarjan osa.

Kaksikosta molemmat nähdään lännessä PlayStation 4:llä. V3 saadaan lisäksi myös Vitalle. Yakuzan jakelumuodoista ei ole vielä varmuutta, kun Danganronpan on vuorostaan vahvistettu saapuvan Eurooppaan asti ihan fyysisessä ja ladattavassa muodossa.

Yakuza 6 on vuorostaan ensimmäinen yksinomaan PlayStation 4:lle kehitetty Yakuza-sarjan osa. Se on odotettavissa länteen vuonna 2018.

Vielä ennen Yakuza Kiwamia Euroopassa päästään Yakuzan makuun tammikuussa PlayStation 4:lle saapuvalla Yakuza 0:lla.

Lisää luettavaa