Yakuza 0 vahvistui Amerikkaan – Yakuza 5 ulos ensi viikolla

Yakuza 0 on tekemässä tuloaan länteen, joskin aluksi vain Amerikkaan. Sentään Yakuza 5 nähdään sekä Amerikassa että Euroopassa ensi viikolla.

5.12.2015 21:22

Yakuza-sarjan uusin osa Yakuza 0 on kääntymässä englannin kielelle. Sony vahvisti asian lauantaina käynnistyneen PlayStation Experience -tapahtuman yhteydessä paljastaen pelistä myös ensimmäisen länsimaisen trailerin.

Eurooppalaisten ei kannata kuitenkaan innostua asiasta vielä liiaksi. Yakuza-sarjaa hallinoiva Sega on ilmoittanut nimittäin Twitter-tilillään, ettei se voi vielä luvata, että Yakuza 0 saataisiin Amerikan rinnalla Eurooppaan asti. Sentään se ei ole kuitenkaan vielä todennut, että pelin julkaisu Euroopassa olisi välttämättä mahdottomuus. Amerikkalaisten pelien peluu eurooppalaisilla PlayStation 4 -konsoleilla on sekin tietysti aina myös mahdollista.

Mitä tulee vuorostaan pitkään odotettuun Yakuza 5:een, saadaan se vihdoin ensi viikolla PlayStation 3:lle niin Amerikassa kuin Euroopassakin. Pelin voi napata PlayStation Storesta 8. joulukuuta alkaen.

Lisää luettavaa