XCOM-henkeä uhkuvasta Massive Chalicesta massiivinen esittelyvideo

PAX Prime -messujen kunniaksi Double Fine on julkaissut lähes puoli tuntia kestävän esittelyvideon joukkorahoitetusta Massive Chalice -pelistään. Myös Costume Quest 2 on saanut uuden trailerin.

31.8.2014 11:15

Double Fine on julkaissut kattavan esittelyvideon noin vuoden ajan kehittämästään Massive Chalice -strategiapelistään. Videolla pelin kehitystä vetävä Brad Muir käy läpi lähes puolen tunnin edestä pelin demoa, joka on ollut tänä viikonloppuna esillä Yhdysvalloissa PAX Prime -messuilla.

Pitkän kestonsa ansiosta video tarjoaa varsin kattavan katsauksen Massive Chalicen varsin monimuotoiseen tarjontaan. Peli rakentuu pohjimmiltaan kahdesta osasta, joista toinen koostuu XCOM-henkisistä taktisista taisteluista ja toinen strategiaosasta, jossa pelaajat valvovat valtakuntansa hyvinvointia. Kumpaakaan ei olla videossa ohitettu.

Massive Chalice on ollut Double Finen toinen joukkorahoitettu peliprojekti. Studio vei pelinsä Kickstarteriin viime vuoden toukokuussa ja keräsi lopulta 1,2 miljoonaa dollaria. Eräs pelin myyntivaltteja on ollut sen aikajärjestelmä, joka jatkuvasti vanhentaa pelihahmoja ja näin ollen pakottaa varmistamaan, että valtakuntaan syntyy jatkuvasti hyvällä perimällä varustettuja lapsia. Näin pelaaja voi turvata valtakuntansa tulevaisuuden.

Kehittäjät ovat esitelleet projektinsa edistymistä aiemmin varsin laajalti Double Finen Twitch-kanavan kautta.

Massive Chalice on kehitteillä niin Windowsille, OS X:lle kuin Linuxillekin.

Massive Chalice ei ole kuitenkaan ainut Double Fine -peli, joka on päässyt kuluvalla viikolla päivänvaloon. Esittelyvideon ohella kalifornialaisstudio on nimittäin myös julkaissut trailerin Costume Quest 2 -roolipelistään, joka on saapumassa lokakuussa niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Wii U:lle, Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle kuin myös Windowsille, OS X:lle ja Linuxille.

Lisää luettavaa