Xbox-yksinoikeus Project Totem haastaa pohtivaan loikintaan

Max & The Curse of Brotherhoodin hiljattain ulos saanut Press Play työstää jälleen yhtä pulmaloikintaa. Seuraavaksi tuloaan tekee Project Totem.

13.4.2014 22:32

Microsoftin tanskalainen pelinkehitysstudio Press Play on paljastanut seuraavan pelinsä. Max & The Curse of Brotherhoodista viimeksi tunnettu kehittäjä työstää nyt kasaan Project Totemiksi kutsuttua tuotosta, joka hieman Maxin tavoin on myös sivulta kuvattu pulmaloikinta.

Perusidealtaan Project Totem on varsin simppeli peli. Siinä pelaaja isketään ohjastamaan kahta toteemihahmoa, joilla loikkiminen ja muu hoipertaminen hoituu samanaikaisesti yhtä ohjainta käyttämällä. Haastetta mukaan muodostuu kohdattavien kenttien rakenteesta, sillä toteemien on liikuttava usein tarkasti erilaisia esteitä ja vaaroja ohittaakseen. Välillä tämä johtaa kahden erillisen reitin samanaikaiseen kulkemiseen, välillä taas hitaasti ja rauhallisesti tehtävään taktiseen pinoutumispompintaan.

Idea taivutetaan sekä yksinpeli- että myös yhteistyökokemukseksi, joka tukee kahta pelaajaa. Myös yhteistyötilassa kukin pelaaja ohjastaa kerralla kahta omaa toteemiaan, mikä tekee tilasta yksinpeliin nähden varsin poikkeavan kokemuksen.

Project Totem on kehitteillä sekä Xbox Onelle että Xbox 360:lle. Ladattavaksi se saadaan kaiken mennessä nappiin vielä tänä syksynä.

Lähde: Press Play

Lisää luettavaa