Xbox Series X:n pelikirjasto jatkaa kasvuaan – uusin Yakuza, Bloodlines 2 ja muuta vahvistettu mukaan (päivitetty)

Microsoftin Inside Xbox -lähetykseen mahtui useampiakin julkistuksia ja tunnetuista nimikkeistä täysin uusiin tapauksiin. Maddenistäkin puhuttiin.

8.5.2020 21:03

Microsoft vahvisti ison satsin uusia Xbox Series X:lle matkalla olevia pelejä osana sen torstaista Inside Xbox -verkkolähetystä. Kirjoitimmekin jo erikseen nimikkeistä, jotka julkistettiin ensimmäistä kertaa osana kyseistä lähetystä, mutta muutama lähetyksistä esiin nousseista peleistä oli myös sellaisia, jotka ovat olleet pelaavan yleisön tiedossa jo pidemmänkin aikaa.

Inside Xboxin myötä nyt tiedetäänkin, että niin Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, Yakuza Like a Dragon, Scorn kuin Bright Memory: Infinite ovat matkalla Xbox Series X:lle. Peleistä Yakuza vahvistui samaan syssyyn myös Xbox Onelle sekä pc:lle, kun aiemmin sitä odoteltiin vain PlayStation 4:lle. Se tukee näin ollen myös Microsoftin Smart Delivery -ominaisuutta, jolla pelin saa yhdellä ostokerralla pelattavaksi sekä Xbox Onelle että Xbox Series X:lle.

Vastaavaa ominaisuutta tukee vielä myös Bloodlines 2. Ennen tätä se oli ehditty vahvistamaan jo myös Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle. Hyvin paljon H. R. Gigerin taiteesta innoitusta ottanut kauhuseikkailu Scorn on vuorostaan tehnyt jo matkaa pc:lle, kun soolokehittäjä Zeng Xianchengin käsialaa oleva Bright Memory on ollut työn alla niin pc:lle, Xbox Onelle kuin PlayStation 4:lle. Näillä näkymin Bright Memory ei käytä kuitenkaan hyödyksi Smart Deliverya.

(Päivitys: Bloodlines 2 on vahvistunut sittemmin myös PS5:lle.)

Pelien viimeisimmät trailerit ovat nähtävissä alta.

Inside Xbox -lähetyksessä vahvistettiin vähemmän yllättäen myös, että Madden 21 on tulossa nykysukupolven alustojen ohella vielä Xbox Series X:lle. Myös Maddeniin pätee se, että mikäli pelin ostaa ensin nykysukupolven alustalle, ei sitä tarvitse ostaa uudelleen seuraavan sukupolven laitteistolle. EA ei ole kuitenkaan käyttämässä hyödyksi Smart Delivery -ominaisuutta. Sen sijaan tarjous päteekin Xboxilla vain, mikäli Xbox One -version ostaa ennen kuluvan vuoden loppua ja sen päivittää Xbox Series X -versioon ennen maaliskuun 31. päivää. Oletettavasti PlayStationilla EA on hyödyntämässä vastaavanlaista toimintamallia.

Kokonaisuudessaan uusimman Inside Xbox -lähetyksen voi katsoa myös alta.

Lue myös:

Lisää luettavaa