Xbox Series -konsoleiden taaksepäin yhteensopivuus ehostuu – tällainen on FPS Boost

Ensimmäisistä tuetuista peleistä New Super Lucky's Talen sulavuuden kerrotaan hyppäävään 120 ruutuun sekunnissa.

18.2.2021 14:27

Microsoft on esitellyt uuden lisäominaisuuden osaksi Xbox Series -konsoleiden taaksepäin yhteensopivuutta. Kyseessä on niin sanottu FPS Boost, jonka voimin joukko vanhoja pelejä voi hyötyä uusien konsolien tehoista entistä paremmin esimerkiksi tuplaten tai joissain tapauksissa mahdollisesti nelinkertaistaenkin ruudunpäivityksensä.

– Olemme lyöttäytyneet läheisesti yhteen kehittäjien kanssa parantaaksemme kokemusta ylläpitämällä samalla pelien alkuperäisiä tarkoitusperiaatteita. Ja vaikka se ei koske kaikkia pelejä, voivat nämä uudet tekniikat puskea pelimoottoreita renderöimään nopeammin tarjoten sulavamman kokemuksen kuin mihin peli olisi pystynyt aikansa teknisten rajojen johdosta, Microsoftilla kerrotaan.

Ensimmäisenä FPS Boostia ovat saapuneet tukemaan Watch Dogs 2, Far Cry 4, UFC 4, Sniper Elite 4 ja New Super Lucky’s Tale. Microsoftin mukana näistä New Super Lucky’s Tale taipuu nyt taaksepäin yhteensopivuudella 120 ruutua sekunnissa pyörivään toimintaan, kun taas UFC 4 on päivittynyt 60 ruutuun sekunnissa.

Lisää tuettuja pelejä on määrä imaantua myöhemmin keväällä. Tuolloin julkaisunsa saa myös järjestelmäpäivitys. joka mahdollistaa halutessaan FPS Boostin kytkemisen pois päältä Auto-HDR:n tavoin.

Lähde: Xbox Wire

Lisää luettavaa