Microsoft on vahvistanut tuovansa Halo: The Master Chief Collection -kokoelmapaketin Xbox Onelle. Yhdysvalloissa marraskuun 11. päivä nähtävä paketti ei myöskään vaikuta oleva mikään täysin hätäisesti kasattu kokoelma, vaan siinä pitäisi piisata materiaalia niin uusille Halo-pelaajille kuin myös nostalgiaa kaipaaville Master Chief -faneillekin.

The Master Chief Collection pakkaa yhdelle levylle niin Halo: Combat Evolvedin, Halo 2:n, Halo 3:n kuin Halo 4:nkin. Kutakin peleistä pääsee pelaamaan 1080p-resoluutiolla, 60 ruutua sekunnissa pyörivällä ruudunpäivityksellä ja kutakuinkin alkuperäisillä pelimoottoreillaan. Mukana nähdään myös kaikkien pelien kaikki moninpelikartat, minkä ohella kustakin pelistä voi ansaita 1 000 gamerscore-pistettä.

Peleistä Halo 2 kokee samalla niin sanotun Anniversary-kohtelun saamalla uusitun graafisen ulkoasun. Mikäli vanhasta kuitenkin sattuu pitämään, voi silläkin edelleen toki pelata.

Vanhojen tuttujen Halojen ohella The Master Chief Collection on lisäksi tarjoamassa pääsyn myös sekä Halo 5:n moninpelibeetaan että uuteen Ridley Scottin tuottamaan Halo: Nightfall tv-sarjaan. Koko roskan pitäisi irrota yhden uuden pelin hintaan.

Lisää luettavaa