Maksutta pelattava World of Tanks ilmestyi pc:lle vuonna 2010. Helmikuussa 2014 peli saapui yksinkertaistettuna versiona Xbox 360 -konsolille. Nyt Xbox 360 -konsoli saa täysin oman karttansa ensimmäistä kertaa pelisarjan historiassa.

Pacific Island -nimisen kartan maisemilla on tavallista mielenkiintoisempi historia. Kartta sijoittuu Filippiineille Corregidorin saarelle. Kyseisellä saarella käytiin peräti kaksi suurta taistelua toisen maailmansodan aikoihin. Taistelut käytiin yhdysvaltalaisten, filippiiniläisten sekä japanilaisten joukkojen välillä.

Pelin suunnittelija Chad Steingraber hehkuttaa, miten kartta on täysin erilainen verrattuna siihen, millaisiin World of Tanksissa on totuttu.

– Kun suunnittelimme karttaa, meidän piti ottaa huomioon se, että amerikkalaisilla oli huomattavasti paremmat tankit kuin saarta piirittäneillä ja sinne hyökänneillä japanilaisilla. Amerikkalaiset hävisivät lopulta taistelun, sillä he eivät olleet tottuneet taistelemaan niin kovalla ja karulla maaperällä. Rakensimme kartan tämä mielessämme, Steingraber kertoi.

Lähde: Polygon.

Lisää luettavaa