WWE-pomon seksuaalirikosvyyhtiin sotkettu showpainitähti Brock Lesnar sai lähtöpassit WWE 2K24:n kannesta

Lesnarilla ei ole asiaa WWE 2K24:n kanteen.

7.2.2024 17:44

WWE 2K24:n kansikuvitus on laitettu uusiksi showpainiorganisaatio WWE:tä ravistelevan oikeusjutun seurauksena.

WWE:n pitkäaikainen johtohahmo Vince McMahon potkittiin äskettäin ulos organisaation johdosta entisen työntekijän nostettua kanteen McMahonia vastaan. Oikeusjutussa McMahonia syytetään esimerkiksi seksuaalirikoksista ja ihmiskaupasta. Oikeusjuttu kytkeytyy myös showpainitähti Brock Lesnariin. Lesnaria ei syytetä rikoksista, mutta kanteessa McMahonin väitetään käskeneen työntekijää ottamaan alastonkuvia Lesnaria varten.

Oikeusjutun seurauksena Lesnaria ollaan nyt häivyttämässä WWE-peleistä. Tähtipainija on jo poistettu WWE SuperCard -mobiilipelistä, jonka lisäksi tulevan WWE 2K24:n kansikuvitus on laitettu uuteen uskoon. Myös vapaaottelijana kunnostautunut Lesnar oli aikaisemmin keskeisessä roolissa WWE 2K24:n Forty Years of Wrestlemania -erikoispainoksen kannessa, mutta uudessa kansikuvituksessa Lesnar on korvattu toisella WWE-veteraani John Cenalla.

WWE 2K24:n uusi kansikuva

2K Games ei ole kommentoinut Lesnarin poistoa. Tällä haavaa ei myöskään tiedetä, onko Lesnar mukana hahmon roolissa tulevassa pelissä. WWE 2K24 julkaistaan 8. maaliskuuta.

Lähde: VGC

Lisää luettavaa