World of Warcraftin seuraavan laajennusosan Warlords of Draenorin beetatestaus on alkanut. Kuluvan viikon aikana Blizzard on ehtinyt lähettämään jo ensimmäisen satsin testauskutsuja muutamille pelaajille, jotka ovat voineet aloittaa testailun lauantaista alkaen.

Beetassa testauksessa nähdään alustavasti kolme aluetta. Pääasiallisesti Blizzard haluaa keskittyä ensin Tanaan Jungle -nimiseen lokaatioon, josta Alliance-pelaajat voivat jatkaa matkaansa Shadowmoon Valleyhin ja Horde-poppoo Frostfire Ridgeen, mikäli he näin haluavat.

Korkeatasoisemmille hahmoille tarkoitettua sisältöä on tarkoitus tuoda beetaan myöhemmin.

Jo aiemmin Warlords of Draenor on ollut alfatestauksessa, mutta beetan myötä yhä useammalla pitäisi olla mahdollisuus päästä mukaan testailuun. Tarkoituksena Blizzardilla on erityisesti kutsua mukaan niin World of Warcraft -veteraaneja, lehdistöä, fanisivustojen edustajia sekä kehittäjien perheenjäseniä ja kavereita. Battle.netin beetatunnusten avulla pelaajat voivat kuitenkin myös osoittaa olevansa kiinnostuneita testauksesta. 

Myös beeta-avaimia on jo erinäisillä sivuilla jaettu. Niiden suhteen kannattaa kuitenkin harrastaa varovaisuutta mahdollisten huijareiden välttämisen kannalta.

Beetatestaukseen ei liity minkäänlaista salassapitosopimusta. Seuraavien päivien aikana netti voi siis hyvinkin pursuta Warlords of Draenoriin liittyvästä materiaalista.

Valmiiksi Blizzardin on odotettu saavan Warlords of Draenorin vielä tämän vuoden lopulla. Sen mukana peli laajenee kokonaan uudella Draenorin maanosalla, joka tuo mukanaan muun muassa niin uusia tehtäviä, haastetiloja, kohotetun tasokaton kuin myös pelaajille tarjottavat henkilökohtaiset linnoitukset.

Laajennus julkistettiin alkujaan viime vuoden BlizzaCon-tapahtumassa.

Lähde: Blizzard

Lisää luettavaa