Worms-kehittäjät kahmaisivat kiinnostusta herättäneen uutuuskauhupelin talliinsa

Konamin P.T.-kauhudemon henkeä paikoin sisältänyt Allison Road on saanut julkaisijan. Näin ollen peli ei tarvitse enää Kickstarter-rahaa.

13.10.2015 00:11

Worms-sarjasta tuttu pelitalo Team17 on ryhtynyt kauhupeli Allison Roadin julkaisijaksi. Julkaisudiilin myötä Allison Roadin aiemmin syyskuussa käynnistetty Kickstarter-kampanja on nyt päätetty peruuttaa, sillä kehittäjä Lilithille ei ole sille yksinkertaisesti enää suoranaista tarvetta.

– Team17:n kanssa työskentely sallii meidän luoda pelimme ilman tarvetta luoville kompromisseille tarjoten samalla resursseja, tukea ja kokemusta, joita vain 25-vuotias studio voi antaa, pelin kehittäjät kertovat Kickstarter-sivuillaan,

Kickstarter-kampanjan sulkemisesta huolimatta Lilith pyrkii parhaillaan kuitenkin keksimään vielä keinon, jolla projektista kiinnostuneet pelaajat voisivat vielä jotenkin vaikuttaa pelin hahmottumiseen. Tarkempia suunnitelmia tämän suhteen se ei ole kuitenkaan vielä kertonut.

Allison Roadin kehitys lähti liikkeelle oheisesta videosta nähtävillä olevasta prototyypistä, joka keräsi ilmaantuessaan hurjasti huomiota puoleensa. Peli on tyylillisesti ensimmäisestä persoonasta kuvattu kauhukokemus, joka tuntuu ottaneen hieman vaikutteita Konamin peruman Silent Hillsin P.T.-demosta.

Lilithin suunnitelmissa on ollut julkaista Allison Road ensi vuonna ainakin pc:lle, minkä jälkeen peli on tarkoitus saada myös vielä Xbox Onelle ja PlayStation 4:llekin. Kickstarterissa pelille tavoiteltiin 250 000 punnan rahoitusta, josta se ehti saamaan kasaan hieman reilut 140 000 puntaa.

Lähde: Allison Road (Kickstarter)

Lisää luettavaa