World of Warcraftin pasifistipanda saavutti tason 120 kukkia poimimalla

Asialleen omistautunut pelaaja keräili satojen tuntien ajan kukkia saavuttaakseen uuden tasokaton.

30.10.2018 08:58

World of Warcraft –pelaaja on saavuttanut ensimmäisenä (ja todennäköisesti myös viimeisenä) pelin uuden tasokaton pelkästään keräilemällä.

Doubleagent-käyttäjänimellä tunnettu pelaaja on omaksunut jo Mists of Pandaria -laajennuksesta lähtien pasifistisen pandan hahmon perinteisesti varsin taisteluntäyteisessä verkkopelissä. Doubleagent on käyttänyt peliaikansa toiminnan sijaan kukkien keräilyyn ja malmin louhimiseen, mikä on melkoisesti tavanomaista hitaampi tapa kartuttaa kokemuspisteitä. Tasokaton 90 saavuttaminen vaatikin kaikkiaan 175 päivän edestä peliaikaa.

Doubleagent on myös jatkanut harrastustaan World of Warcraftin uusien laajennuksen ilmestymisen myötä. Nyt hän on viimein saavuttanut myös loppukesästä julkaistun Battle for Azeroth -laajennuksen myötä nousseen tasokaton. Doubleagent ei paljasta enää tarkkoja pelituntejaan, mutta YouTube-kanavan perusteella viimeisten kymmenen tason kerääminen haukkasi ainakin 10 päivän edestä peliaikaa laajennuksen julkaisun jälkeisen 77 päivän aikana.

Lähde: PC Gamer

Lisää luettavaa