World of Warcraft -pelaajat voivat nyt osoittaa tukensa Ukrainalle ja lahjoittaa rahaa hyväntekeväisyyteen uusilla lemmikkipaketeilla.

Blizzardin yhteistyössä BlueCheck-järjestön ja näyttelijä Mila Kunisin kanssa julkistama Pet Pack for Ukraine tarjoaa WoW-pelaajille tilaisuuden hankkia kaksi lemmikkiä. Paketin ostajat voivat näyttää pelissä Ukrainan lipun värejä, sillä paketti sisältää World of Warcraftin perusversioon keltaisen Sunnyn ja Wrath of the Lich King Classiciin sinisen Flurkyn.

20 euron hintaisen lemmikkipaketin tuotot lahjoitetaan verojen jälkeen lyhentämättöminä BlueCheck-hyväntekeväisyysjärjestölle. BlueCheck tukee humanitääristä apua Ukrainassa tekemällä yhteistyötä useiden seulomiensa järjestöjen kanssa esimerkiksi lääkintätarvikkeiden ja generaattorien toimittamiseksi apua tarvitseville alueille. 

Kampanjan kasvona toimiva ukrainalaissyntyinen Kunis tunnetaan paitsi näyttelijänä, myös World of Warcraft -pelaajana. Hän kertookin suhteestaan peliyhteisöön myös kampanjan julkistusvideolla, joka on katsottavissa alla.

Lähde: Blizzard

Lisää luettavaa