World of Warcraft: Legion saapuu ensi kesänä – katso näyttävä animaatiovideo

World of Warcraft: Legionia saadaan odottaa aina ensi kesään asti. Sitä ennen tarjolle on nyt sentään saatu laajennuksen alkuanimaatio.

7.11.2015 04:54

World of Warcraftin järjestyksessään kuudes lisälevy Legion saa julkaisunsa ensi kesänä, Blizzard on luvannut BlizzCon-tapahtumansa yhteydessä. Tarkkaa julkaisuajankohtaa yhtiö ei ole siis ollut vielä valmis vahvistamaan, joskin Blizzard kyllä vannoo, että laajennukseen päästään viimeistään käsiksi 21. syyskuuta.

Uusi video Legionista on nyt myös saatu julki. Sen myötä lisäristä kiinnostuneet voivat ottaa silmäiltäväkseen sen alkuanimaation, joka Blizzardille tyypilliseen tapaan on jälleen kohtalaisen näyttävää seurattavaa.

Tapahtumiltaan Legion vie World of Warcraft -pelaajat tällä kertaa Broken Isles -alueelle, jolla Burning Legion on noussut jälleen uhaksi. Uuden tarinasisällön ohella Legion lisää peliin muun muassa leveliin 110 yltävän tasokaton, Warlords of Draenorin varuskunnilta malleja ottavan Class Order Hall -järjestelmän, demon hunter -hahmoluokan sekä muokattavia artifaktiaseita.

Blizzard julkisti laajennuksen aiemmin kesällä.

Lisää luettavaa