World of Warcraft: Legion paljastui – katso uutuuslaajennuksen julkistustrailerit

Legion on vahvistunut seuraavaksi uudeksi World of Warcraft -laajennukseksi. Tulossa on niin uusi pelattava alue kuin myös esimerkiksi kokonainen joukko uusia artifaktiaseita.

16.3.2017 13:21

Blizzard on täyttänyt lupauksensa ja paljastanut järjestyksessään kuudennen lisäosan World of Warcraftiin. Laajennus kantaa nimeä Legion ja se vie wowittajat seuraavaksi kokonaan uudelle Broken Isles -alueelle taistelemaan paluun tekevää Burning Legionia vastaan.

Uusi laajennus tuo mukanaan World of Warcraftiin tietenkin uuden läjän luolastoja ja raid-tehtäviä koluttavaksi ja nostaa samalla myös pelin tasokaton nyt aina leveliin 110 asti. Muilta osin odotettavissa on myös esimerkiksi tuore demon hunter -hahmoluokka, PvP-pelaamista piristävä uusi honor-järjestelmä sekä myös kokonainen joukko muokattavissa olevia artifaktiaseita, jotka kehittyvät pelaajien suorittaessa erilaisia aktiviteetteja World of Warcraftin maailmassa.

Warlords of Draenorista tuttu idea omien varuskuntien rakentamisesta on mennyt nyt myös eteenpäin. Legionissa pelaajat pääsevät hallinoimaan oman hahmoluokan mukaan määräytyvää Class Order Hallia, jossa he voivat värvätä erilaisia sankareita rinnalleen auttamaan maailmanrauhan saavuttamisessa.

Ensisilmäyksen tulevaan voi saada alta löytyvästä Legionin julkistustrailerista. Ohesta löytyy myös lyhyt teaser-pätkä, joka sitoo yhteen Legionin ja edellisen World of Warcraft -laajennus Warlords of Draenorin tapahtumat. Yksityiskohtaisemman pulahduksen Legionin tarjoukseen voi vuorostaan ottaa katsomalla Blizzardin Legionille omistamaa paljastustilaisuutta sekä tietenkin tutustumalla Legionin kotisivuihin.

Pelin beetatestistä kiinnostuneet voivat yrittää hakea testaajiksi Battle.netin kautta.

Lähde: World of Warcraft: Legion

Lisää luettavaa