World of Tanks Blitz rynnisti Suomeen

World of Tanksin mobiililiversio World of Tanks Blitz on julkaistu testimielessä Pohjoismaissa. Pääosassa muuta maailmaa peli on vielä vasta suljetussa beetatestauksessa.

5.5.2014 15:25

Pc:llä ja Xbox 360:llä jo nähty World of Tanks on saapunut Pohjolassa nyt myös iOS-laitteille. World of Tanks Blitziksi kutsuttu versio on parhaillaan saatavilla niin Suomen, Ruotsin, Tanskan, Norjan kuin Islanninkin App Storesta, kun pelin varsinainen maailmanlaajuinen julkaisu siintää edelleen vasta tulevaisuudessa.

Heti julkaisussaan ilmaiseksi ladattava Blitz tarjoaa koettavaksi noin 90 tankkia, joiden telaketjuja voi vinguttaa kahdeksalla erilaisella kartalla. Kosketusnäyttöpelattavuudesta huolimatta Wargaming lupaa tarjota pelaajille varsin lähellä realistisuutta kulkevan kokemuksen, jonka muodostamisessa tärkeää roolia näyttelevät varsinkin pelin vahinko- ja fysiikkamallinnus. Kokonaisuutta on myös koristeltu niin saavutuksilla, pelin sisäisellä chatilla kuin myös mahdollisuudella kutsua kavereita samoihin pelisessioihin.

Ilmaispelimalliin sopivasti uutta sisältöä on myös määrä valuttaa peliin mukaan ajan myötä.

Pääosassa muuta maailmaa World of Tanks Blitz on paraikaa suljetussa beetatestissä. Oheisesta trailerista näkee hieman, miten testailua on mainostettu.

Lähde: Wargaming

Lisää luettavaa