World of Final Fantasy, Star Ocean 5 ja Final Fantasy Explorers hehkeinä uusilla videoilla

Japanilainen Jump Festa -messutapahtuma on tuonut tullessaan uutta materiaalia varsinkin tulevista Square Enix -peleistä.

20.12.2015 23:22

Vuosittainen messutapahtuma Jump Festa järjestettiin jälleen viime viikonloppuna Japanissa, minkä siivittämänä varsinkin Square Enix innostui julkaisemaan jälleen videoita muutamista tulevista roolipeleistään. Jo aiemmin mainitsimme uuden Kingdom Hearts -trailerin löytäneen tiensä verkkoon, mutta yhtälailla messujen kautta tuoretta materiaali on saatu ilmoille myös World of Final Fantasysta ja Star Ocean: Integrity and Faithlessnessista.

PlayStation 4:lle ja 3:lle matkalla olevasta uudesta Star Oceanista katsottavaksi saatiin nimenomaan tuore traileri, kun taas PlayStation 4:lle ja Vitalle suuntaavasta World of Final Fantasysta näytille on tuotu myös pitempi pätkä pelikuvaa. Messuilta saatu videomateriaali on luonnollisesti japaninkielistä, mutta molemmat peleistä ovat kyllä tulossa länteenkin ensi vuoden paikkeilla. Star Oceanista Eurooppaan ja Amerikkaan saadaan tosin vain sen PlayStation 4 -versio.

Jump Festasta irrallisena bonuksena Square Enix on julkaissut nyt myös tuoreen länsimaisen trailerin 29. tammikuuta 3DS:lle Euroopassa saapuvasta Final Fantasy Explorersista. Video pyrkii antamaan varsin yleismaallisen kuvan tulevasta toimintarooliseikkailusta.

Lähde: Gematsu, All Games Beta

Lisää luettavaa