Witcher-televisiosarjan luvataan olevan esikuvilleen uskollisen karu

Netflixille saapuvaa The Witcher -sarjaa ei aiota sarjanvetäjä Lauren S. Hissrichin mukaan vesittää alkuperäisteoksista.

1.1.2018 08:56

Netflixin tilaama televisiosarja puolalaisen Andrzej Sapkowskin fantasiakirjoista The Witcher ei aio vesittää esikuviensa rankkaa ja karua maailmaa.

Tuotannon käsikirjoittajaksi ja sarjanvetäjäksi kiinnitetty Lauren Schmidth Hissrich lupasi Twitter-tilillään, ettei alkuperäisteoksen vankkumattomasta ajankuvasta aiota tinkiä, vaan että fanit voivat odottaa televisiosarjasta yhtä ankeaa ja epämukavaa fantasiasarjaa kuin kirjoissa ja pelisarjassa on nähty.

– Toivon, ettei karua keskiaikaista maailmaa vesitetä. Witcherin maailma ei ole kiltti fantasiamaailma, jossa kaikki ovat onnellisia. Geralt järjen äänenä sopii hyvin, mutta maailma uskottavana versiona keskiaikaisesta Puolasta on tärkeä, Twitter-käyttäjä Clemens kirjoittaa.

Hissrich vastasi kommenttiin puolestaan:

– Sarjaa ei vesitetä. Annan siitä sanani.

Hissrich on ilmoittanut Twitter-tilillään hakevansa inspiraatiota muun muassa Blood of Elvesista, The Last Wishista sekä Sword of Destinystä.

Toistaiseksi The Witcher -televisiosarjalle ei ole annettu vielä julkaisuikkunaa.

CD Projekt Red on sovittanut Sapkowskin karun fantasiasarjan kehutuksi roolipelitrilogiaksi, joka tuo noituri Geraltin ja epäoikeudenmukaisen maailman laajalti kiitellyksi videopelikokemukseksi.

Lähde: Twitter

Lisää luettavaa