The Witcher -televisiosarjan kolmoskauden kuvaukset käynnistyivät – juonitiivistelmä ja ensimmäinen kuvamaistiainen julki

Suuntana Aretuza, mutta ensin istuskellaan lumisissa maisemissa.

11.4.2022 07:36

Netflix-televisiosarja The Witcherin kolmas tuotantokausi on edennyt virallisesti kuvausvaiheeseensa asti. Netflix on juhlistanut asiaa julkaisemalla uuden kulissien takaa napatun kuvan näyttelijäkolmikko Henry Cavillista, Anya Chalotrasta ja Freya Allanista sekä julkistanut virallisen juonitiivistelmän kolmoskauden annista.

Tiivistelmän mukaan taika-akatemia Aretuza näyttelisi aina vain keskeisempää roolia tulevissa jaksoissa. Geralt, Yennefer ja Citi ottavat paikan nimittäin suunnakseen oppiakseen lisää cintralaisprinsessan erikoisista voimista. Tietenkään ongelmilta ei vältytä, sillä perillä päähahmoija odottaa poliittisen korruption, pimeiden voimien ja petoksien muodostama taistelutanner.

Tällä hetkellä The Witcherin kolmoskaudella ei ole virallista ilmestymispäivää. Edellinen kausi näki päivänvalon koronapandemian aiheuttamien mutkien jälkeen viime joulukuussa eli kaksi vuotta ensimmäisen kauden debyytin jälkeen.

Lähde: Netflix

Lisää luettavaa