The Witcher 3 -ohjaaja jättää CD Projekt Redin työpaikkakiusaamisväitteiden jälkeen

The Witcher 3: Wild Huntin ohjaaja ja Cyberpunk 2077:n tuotantopäällikkö jätti CD Projektin.

24.3.2022 14:50

The Witcher 3: Wild Huntin ohjaajana ja Cyberpunk 2077:n toisena ohjaajana sekä tuotantopäällikkönä toiminut Konrad Tomaszkiewicz on jättänyt CD Projekt Redin.

Bloombergin mukaan Tomaszkiewicz joutui keskelle useita kuukausia jatkunutta tutkintaa, kun häntä syytettiin työpaikkakiusaamisesta CD Projekt Redillä. Ohjaaja todettiin lopulta syyttömäksi, mutta hän teki silti eropäätöksen pahoitellen kaikkea aiheuttamaansa pahaa verta. 

CD Projekt Redin henkilökunta sai Tomaszkiewiczilta sähköpostia, jossa hän totesi maineensa puhdistamisesta huolimatta monien tuntevat pelkoa, stressiä ja epämukavuutta työskennellessään hänen kanssaan. Tomaszkiewicz kertoi tekevänsä töitä käytöksensä muuttamiseksi. 

– Käytöksen muuttaminen on pitkä ja työläs prosessi, mutta en anna periksi, ja toivon muuttuvani, Tomaszkiewicz kirjoitti.

Tomaszkiewicz teki pitkän uran CD Projekt Redin riveissä. Ensimmäisen The Witcher -pelin tarinasuunnittelijasta studion pelinkehityksen varatoimitusjohtajaksi kivunnut alan veteraani ei ole paljastanut ammatillisia suunnitelmiaan tulevaisuuden varalle.

Lähde: Bloomberg

Lisää luettavaa