Wii U saamassa oman Star Foxinsa kehittäjälegendan käsissä

Miyamoto on työstänyt uutta Star Fox -peliä, joka saatetaan nähdä Wii U:lla ensi vuonna.

10.6.2014 20:07

Nintendo on työstämässä uutta Star Fox -peliä Wii U:lle. Peli on esillä parhaillaan Los Angelesissa E3-messuilla, minkä ohella siitä nähtiin (sumuinen) välähdys myös Nintendon tiistaisessa Digital Event -lähetyksessä.

Noin vuoden päässä siintävä uusi St​ar Fox on vahvasti Wii U:n Gamepad-ohjaimen varaan rakennettu lentelypeli muutamin tankkiosuuksin. Siinä perinteisellä tattiohjauksella pelaajat hallitsevat itse käytössä olevan kulkuneuvon suuntaa, kun vuorostaan ohjaimen liikkeentunnistuksen avulla hoidetaan räiskiminen.

Star Fox on ollut yksi kolmesta Wii U:n Gamepadin käyttöön keskittyneistä tutkimusprojektista, joiden parissa kehittäjälegenda Shigeru Miyamoto on näperrellyt viime aikoina. Toinen tällainen tuotos on ollut Project Giant Robo, jossa Gamepadin kallistelulla ohjataan jättimäisen robotin keskiruumista ja tateilla tämän käsiä. Pelin tarkoituksena on pysyä pystyssä samalla, kun pyrkimyksenä on kaataa pelissä oleva toinen robotti.

Kolmas projekteista tunnetaan nimellä Project Guard. Siinä pelaajat ampuvat Gamepadin avulla tukikohtaan hyökkääviä robotteja, joita seurataan 12 turvakameran avulla.

Varmaa ei vielä ihan täysin ole, ovat kaikki kolme peliprojektia täysin erillisiä tai ovatko Project Guard ja Project Giant Robo varsinaisesti edes suunnitteilla kaupallista myyntiä varten. Vähintään ne kuitenkin ovat osoittaneet, että Nintendo tutkii edelleen kiivaasti erilaisia käyttötapoja Gamepad-ohjaimelleen.

Lähde: Polygon, Gamespot

Lisää luettavaa