Wii U saa täydellisen pelin halloweeniksi

Tulevana torstaina vietetään halloweenia. Silloin myös Wii U:lle julkaistaan mestarillinen Super Castlevania IV.

29.10.2013 08:40

Konami tietää, mitä ensi torstaina juhlitaan ja on varautunut siihen asiaankuuluvasti. Halloween saa nimittäin täydellisen pelin kumppanikseen, kun Konami julkaisee Wii U:lle yhden hienoimmista klassikoistaan.

Kyseessä on Super Nintendon mestarillinen Super Castlevania IV, joka saapuu ladattavaksi eShop-verkkokauppaan 31. lokakuuta. Pelissä Simon Belmont lähtee kukistamaan pahamaineista Draculaa, ja kohtaa matkallaan vampyyrikuninkaan lisäksi muun muassa liudan luurankosotilaita, lentäviä ruumisarkkuja ja tanssivia zombeja.

Kauniista grafiikasta, tunnelmallisesta musiikista ja rautaisesta pelattavuudesta tunnettu Super Castlevania IV:n Wii U -julkaisu eroaa alkuperäisestä SNESin Euroopan versiosta, sillä peli saapuu nyt USA-versiona (kuten Wii U:n retropeleillä on pääosin tapana).

Näin ollen peli pyörii alkuperäisellä nopeudella eikä kuvan ylhäällä tai alhaalla ole enää mustia palkkeja, mikä parantaa pelikokemusta Euroopan versiosta. Peli maksaa 7,99 euroa. Sen aikoinaan Wiille ostaneet voivat puolestaan ladata USA-version Wii U:lle 1,49 eurolla.

Super Castlevania IV:n kaksiulotteista, ajatonta vetovoimaa esittelevän trailerin näkee tästä.

Lähde: Nintendo Life

Lisää luettavaa