Werewolf: The Apocalypse suuntaa PS5:lle ja Xbox Series X:lle – julkaisupäivä vahvistui ärhäkällä trailerilla

Werewolf: The Apocalypse - Earthbloodin odotusta on luvassa ensi vuoteen.

8.7.2020 16:05

Pöytäroolipeli Werewolf: The Apocalypseen pohjautuva uusi videopeli on pääsemässä irti ensi vuonna. Julkaisija Nacon ja kehittäjä Cyanide ovat lyöneet lukkoon, että Werewolf: The Apocalypse – Earthblood nähdään 4. helmikuuta 2021 niin PlayStation 4:llä, Xbox Onella, pc:llä kuin PlayStation 5:llä ja Xbox Series X:llä.

Välähdyksen verran Earthblood-pelikuvaa on sitäkin saatu julki uudella trailerilla. Siinä valokeilan varastaa ennen kaikkea päähenkilö Cahalin hirviömuoto, jolla pannaan vihollisia maihin ärhäkässä lähitaistelutoiminnassa. Muut Cahalin käytössä olevat muodot ovat hiippailuun keskittyvä susi sekä tietysti kommunikoinnissa hyödylliseksi käyvä ihmismuoto. Näiden välillä vaihdellessaan hahmon pidettävä silmällä omaa raivoaan, sillä liiallinen vimma syö pois tämän inhimillisyyttä ja havainnointikykyä.

Earthbloodin vahvistunut julkaisupäivä oli osa Naconin tällä viikolla järjestämää julkistusten sarjaa. Yhtälailla se esitteli ensimmäisellä isommalla trailerilla viimein oman Vampire: The Masquerade -pelinsä, paljasti roolipelistudio Spidersin uuden Steelrising-teoksen sekä julkisti Test Drive Unlimited: Solar Crownin. Warhammer: Chaosbanen kerrottiin myös suuntaavan uuden sukupolven konsoleille.

Lisää luettavaa