Watch Dogsin pc-versiossa uPlay-pakko myös Steamissa

Ubisoft käyttää uPlay-palveluaan kopioinninestona Watch Dogsin kaikissa pc-versioissa.

8.4.2014 12:34

Watch Dogsin pc-versiot käyttävät Ubisoftin omaa uPlay-verkkopalvelua kopioinninestona. Pelaajilta vaaditaan Watch Dogsin ensimmäistä aktivointia uPlayn kautta pelin kaikissa pc-versioissa, myös Steamissa.

– Muiden suurjulkaisuidemme – kuten Far Cry 3, Splinter Cell: Blacklist ja Assassin’s Creed IV: Black Flag – tavoin myös Watch Dogs on saatavilla Steamin kautta ja se hyödyntää uPlayta pelipalveluissaan, Ubisoftin edustajat kommentoivat.

Kyseisten pelien tavoin myös Watch Dogsin Steam-version omistajat tarvitsevat uPlay-tilin päästäkseen peliin käsiksi. Ubisoftin linja palvelun suhteen ei ole kuitenkaan viime aikoina ollut täysin yhtenäinen, sillä South Park: The Stick of Truth ei vaadi uPlay-tiliä Steam-versiossaan.

Ubisoftin uPlay on keikkunut otsikoissa julkaisustaan lähtien, mutta palvelun rajoituiksia on vähennetty vuosien saatossa. Näistä ristiriitaisin oli vaatimus jatkuvasta verkkoyhteydestä uPlay-palvelimiin jopa yksinpelin aikana. Nykyisin useimmat uPlay-pelit vaativat lähinnä yhden rekisteröitymisen pelin ensikäynnistyksen yhteydessä.

Watch Dogs julkaistaan toukokuun 27. päivä, pc:n lisäksi PS3:lle, PS4:lle, Xbox 360:lle ja Xbox Onelle. Wii U -versio seuraa perässä myöhemmin.

Pc-version hiljattain julkistetut laitevaatimukset voi katsastaa täältä.

Lähde: IGN // CVG

Lisää luettavaa