Watch Dogsin hakkeritarina jatkuu pelien ulkopuolella

Watch Dogsista innostuneet voivat uppoutua toukokuussa oikein voimalla hakkerointiseikkailun universumiin. Pelin ohella nyt tuloaan tekee myös sähkökirja.

20.4.2014 03:00

Toukokuun lopulla julkaistava Watch Dogs on saamassa kokonaan oman e-kirjansa. Samaan aikaan itse peliseikkailun kanssa jakeluun tuotava sähköopus tullaan tuntemaan nimellä Dark Clouds ja sen kirjoittaa tieteisfiktio- ja jännityskirjallisuudesta varsinkin tunnettu John Shirley.

Dark Clouds ei tyydy kertomaan lukijoilleen samaa tarinaa kuin itse peli, vaan se jatkaa itse asiassa siitä mihin peliseikkailu jää. Juoneltaan sähkökirja seuraa armeijassa aikoinaan palvellutta Mick Wolfea, joka ajautuu tekemisiin Chicagon väkivaltaisen alamaailman kanssa.

Sähkökirja tullaan julkaisemaan niin englannin, ranskan, italian, saksan kuin espanjankin kielellä ja siitä saadaan kaksi erilaista versiota. Toinen näistä on perinteinen pelkkään lukukokemukseen nojaava kokonaisuus, kun taas toinen on kuvilla ja videoilla varustettu interaktiivisempi kokemus.

Sekä Watch Dogs -peli että -kirja julkaistaan maailmanlaajuisesti toukokuun 27. päivä. Peli saadaan tuolloin sekä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle ja pc:lle.

Wii U:lle pelin pitäisi saapua myöhemmällä aikataululla.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa