Ubisoftin julkaisema Watch Dogs -peli on myynyt jo yli 8 miljoonaa kappaletta. Pelin tarinankerronta ja tietyt pelitekniset ratkaisut eivät kuitenkaan tyydyttäneet kaikkia.

Nyt Ubisoftin taiteellisen osaston varatoimitusjohtaja Lionel Raynaud on kertonut CVG-saitille, miten ykkösosa toimi hyvänä pohjana tulevia Watch Dogs -pelejä varten. Raynaud vertasi Watch Dogsin vastaanottoa ensimmäisen Assassin’s Creed -pelin vastaanottoon.

”Ensimmäinen Assassin’s Creed -peli sai osakseen ihan oikeutettua kritiikkiä. Ensimmäisessä Assassin’s Creed -pelissä oli potentiaalia, mutta siinä oli myös hieman liikaa toistoa. Pelistä näki, että se oli uuden sarjan ensimmäinen osa”, Raynaud kertoi.

Watch Dogs oli alussa hieman samalanlainen tapaus”, hän jatkoi. ”Sen takia pelin julkaisu myöhästyi hieman. Halusimme kaiken olevan tasapainossa. Meillä oli myös muutamia ideoita, jotka säästimme Watch Dogsin jatko-osaan.”

Raunaudin mielestä ensimmäinen Watch Dogs kuitenkin lunasti lupauksensa. Silti seuraava Watch Dogs tulee yllättämään pelaajat, hän lupaa.

”Pelissä on vikoja, kyllä. Haluamme yllättää pelaajat seuraavalla Watch Dogsilla. Muutokset tulevat olemaan melkoisia, ja tietyt pelin osa-alueet muuttuvat täysin. Haluamme pelaajilla olevan enemmän vapautta tehdä mitä he haluavat. Haluamme, että pelaajat voivat löytää pelimaailmasta asioita omaan tahtiinsa. Haluamme, että Watch Dogsin jatko-osassa pelaajalla on enemmän vaikutusvaltaa siihen, miten hän pelissä etenee.”

Lähde: CVG.

Lisää luettavaa