Watch Dogs -grafiikkakohun aiheuttanut modi päivittyi lopulliseen muotoonsa

Julkaisija Ubisoftin mainetta nakertanut Watch Dogs -grafiikkamodi on saanut viimeisen päivityksen kehittäjältään.

22.7.2014 05:00

Ubisoftin Watch Dogs -toimintaseikkailun kyseenalaiseen valoon saattaneen TheWorse-grafiikkamodin kehitystyö on saapunut päätökseensä.

Keväällä ilmestyneen Watch Dogsin pc-version graafista ilmettä roppakaupalla piristävän modin kehittäjä Federico Rojas kertoo modin äskettäin ilmestyneen 1.0-version jäävän modin viimeiseksi versioksi. TheWorse-nimellä tunnetun Rojasin mukaan hän on parantanut Watch Dogsin ulkoasua ja suorituskykyä parhaansa mukaan laadusta tinkimättä.

TheWorse-modin versio 1.0 on ladattavissa modin verkkosivuilta. Tarjolla on kaksi versiota, joista toinen sisältää muiden grafiikkapäivitysten ohella modaaja MalDon teräväpiirtotekstuuripaketin.

Rojasin kehittämä modi saattoi kehittäjä Ubisoftin ikävään valoon, sillä modin käyttöön ottamat grafiikkaefektit oli vain poistettu käytöstä Watch Dogsin pc-versiosta. Modin julkaisu herätti syytöksiä, joiden mukaan Ubisoft olisi tehnyt pelin pc-versiosta tarkoitushakuisesti rumemman. Ubisoft julkaisi tovi modin ilmestymisen jälkeen lausunnon, jonka mukaan pelin ulkoasua säädettiin vain suorituskyvyn ja toimivuuden varmistamiseksi.

Lähde: Polygon

Lisää luettavaa