Ilmaislentely War Thunderissa liihottaa viisi miljoonaa pelaajaa

War Thunderissa piisaa vilinää, sillä vuoden aikana peli on kerännyt viisi miljoonaa pelaajaa. Eikä mukana ole vielä edes tankkeja.

4.11.2013 21:55

Ilmaista sotalentelyä tarjoava verkkopeli War Thunder on kerännyt puoleensa yli viisi miljoonaa pelaajaa, kehittäjä Gaijin Entertainment tiedottaa. Lukeman peli on saavuttanut aikalailla vuodessa, sillä pelin avoin beetatestaus starttasi kehittäjän kotimaassa Venäjällä viime vuoden marraskuussa.

Maailmanlaajuiseen testaukseen War Thunder saapui viime tammikuussa. Ensimmäinen miljoonan pelaajan raja jäi taakse maaliskuussa.

Juhlistaakseen sekä vuoden mittaista taivalta että myös viittä miljoonaa pelaaja, on Gaijin nyt julkaissut pelistään kepeän fiilistelytrailerin. Sen voi kurkata ohesta.

Virallisesti War Thunder on vielä beetavaiheessaan. Parhaillaan sitä voi myöskin pelata vielä vain pc:llä, mutta myös PlayStation 4 -versio on kehitteillä. Pelin ei myöskään ole tarkoitus jäädä vain lentelyyn panostavaksi tuotteeksi, vaan myös tankki- ja laivastotoimintaa on määrä nähdä tulevaisuudessa.

Lisää luettavaa