Vuosikymmenen hiljaisuuden rikkova Breath of Fire 6 esiintyy kuvilla ja yksityiskohdilla

Ensimmäinen satsi kunnollisempia kuvia ja yksityiskohtia on saapunut julkisuuteen Breath of Fire 6:sta. Luvassa on muun muassa kombottelua ja rakentelua.

30.12.2013 10:15

20-vuotiasta roolipelisarjaa mobiililaitteilla ja pc:llä jatkavasta Breath of Fire 6:sta on hiiviskellyt maailmaan joukko tuoreita kuvia. Japanilaissivusto Inside Games on samalla saanut käsiinsä lisää yksityiskohtia pelin tyylistä.

Peliyhteisö NeoGAFin käännösten perusteella Breath of Fire 6 luottaa rakenteeltaan taisteluihin, joissa ei varsinaisesti herkutella monimutkaisilla komennoilla, vaan nimenomaan yksinkertaisuus on asia, jota on haluttu korostaa. Syvyyttä mukana pitäisi kuitenkin myös olla, mikä näkyy muun muassa kykyjen hyvin ajoitettua käyttöä vaativassa kombojärjestelmässä.

Taistelujen tuoksinnassa Breath of Fire 6:ssa pelaamaan päästään vain omalla luodulla päähahmolla, joka sarjalle ominaiseen tapaan omaa eräänlaisia lohikäärmeisiin sidoksissa olevia kykyjä. Muut mukana kulkevat hahmot toimivat tekoälyn käskyttämänä. Yhteenottojen ulkopuolella tarjolla pitäisi olla vuorostaan kunnollinen roolipelitarina, jonka tuoksinnassa pelaajat pääsevät rakentamaan myös omaa kylää sosiaalisin elementein.

Breath of Fire 6 tuotiin julkisuuteen ensimmäistä kertaa viime elokuussa. Julkistus oli varsin yllättävä, sillä sen ohella, että kyseessä on kosketusnäyttöihin vahvasti nojautuva kokemus, on Breath of Fire -pääsarjan viimeisimmän osan julkaisusta kulunut jo yli kymmenen vuotta.

Pelin länsijulkaisusta ei toistaiseksi ole varmuutta.

Lähde: Inside Games, NeoGAF

Lisää luettavaa