Vuosia odotettu kulttiroolipeli Trails in the Sky SC saapuu vihdoin länteen

Pian jo kymmenen vuotta vanha japanilainen roolipeli Trails in the Sky SC on saapumassa länsimaihin.

24.10.2015 00:07

Lähemmäs kymmenen vuotta sitten kotimaassaan Japanissa debytoinut roolipeli Legends of Heroes: Trails in the Sky SC on saapumassa vihdoin länteen. Lokakuun 29. päivä peli rantautuu maailmanlaajuisesti Steamiin ja GOG.comiin sekä myös Amerikan PlayStation Storeen PSP:llä että Vitalla pelattavissa olevassa kuosissa.

Eurooppalainenkin PlayStation-julkaisu siintää vielä lähitulevaisuudessa.

SC on jatko-osa alkuperäiselle Legends of Heroes: Trails in the Skylle, joka saatiin länteen alkujaan PSP-pelinä vuonna 2011 ja lopulta pc-pelinä viime vuonna. Pelien julkaisusta vastanneen XSEEDin tarkoituksena oli alkujaan tuoda jatko-osa saataville jo reippaasti aikaisemmin, mutta pelin vaatima massiivinen lokalisointityö ja ensimmäisen osan vähäiset myynnit hidastivat julkaisua aina tähän vuoteen asti.

Japanissa ensimmäinen Trails in the Sky julkaistiin jo vuonna 2004 Windows-koneille. Sarja kattaa kolme osaa, joista viimeinen saatiin Japaniin vuonna 2007. Pelit on kehittänyt Ys-sarjasta tuttu Nihon Falcom ja ne ovat nimensä mukaisesti osa suurempaa Legend of Heroes -roolipelien sarjaa.

Lähde: XSEED

Lisää luettavaa