Vuoden peli -palkittu suomalainen mobiilihitti valtaa PlayStationit (päivitetty)

Vuoden 2013 parhaaksi iPad-peliksi nimitetty Badland matkaa kevään aikana myös konsoleille ja pc:lle.

29.1.2015 14:06

Suomalaisen Frogmind-studion esikoispeli Badland tekee tuloaan PlayStation-konsoleille kevään aikana.

Alun perin mobiililaitteilla ihastuttanut Badland julkaistaan keväällä PS4:lle, PS3:lle ja PS Vitalle uudistettuna Game of the Year -versiona. Tuolloin kaksihenkisen studion kehittämä Badland keräsi paljon ylistystä osakseen, ja se palkittiinkin vuoden 2013 parhaana iPad-pelinä Applen toimesta.

Badland: Game of the Year Edition on isoille ruuduille ja analogiohjaimille sovitettu versio alkuperäisestä pelistä. Pelaajille tarjotaan uudessa julkaisussa aiempaa enemmän liikkumisvapauksia. He voivat mm. hallita liikkumisnopeutta ja lentää myös taaksepäin, minkä vuoksi kaikki pelin kentät jouduttiin sovittamaan uudelle ohjausmenetelmälle.

Badland: Game of the Year Edition sisältää kaikkiaan sata yksinpelikenttää, sata yhteistyötasoa sekä 27 neljän pelaajan moninpelikenttää. Peli tukee myös cross-play- ja cross-buy -toimintoja, eli pelin saa yhdellä maksulla kaikille alustoille ja pelaamista voi myös jatkaa toisella konsolilla samasta tallennuksesta.

Päivitys kello 16:05: PlayStation-versioiden ohella Badlandista on tekeillä myös Xbox One-, Wii U-, Windows-, OS X- ja Linux-versiot.

Lähde: PS Blog

Lisää luettavaa