Vuoden ajan karkuteillä ollut Deadpool teki paluun Steamiin

Deadpool on yli vuoden tauon jälkeen hankittavissa jälleen digitaalisessa muodossa Steamista. Miten lie tosin konsoleiden laita?

16.7.2015 14:46

Activisionin ja High Moon Studiosin Marvel-toimintapeli Deadpool on vähin äänin tehnyt paluun Steamiin. Ainakin kirjoitushetkellä peli on jälleen hankittavissa pc:lle siis latausmuodossa 30 eurolla.

Ennen paluutaan Deadpool ehti olla poissa Steamista yli vuoden ajan. Peli vedettiin yhdessä useiden Ryhmä-X– ja Hämähäkkimies-nimikkeiden kanssa pois myynnistä niin Steamista, Xbox Games Storesta kuin PlayStation Storestakin vuoden 2014 tammikuussa ilmeisesti lisenssisopimusten vanhenemisesta johtuen.

Vielä ei ole tiedossa, tuleeko Deadpool saapumaan takaisin myös Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle. Varmaa ei myöskään ole, vaikuttaako Deadpoolin pc-paluu millä tavoin muiden vuosi sitten kadonneiden Marvel-pelien kohtaloon.

Deadpoolin paluu pc:lle on varsin järkeenkäypä tempaus, sillä hahmosta on parhaillaan tekeillä Ryan Reynoldsin tähdittämä elokuva. Ihan vain Deadpooliksi kutsutun pätkän on tarkoitus saada ensi-iltansa Yhdysvalloissa ensi vuoden helmikuussa.

Lähde: Polygon

Lisää luettavaa