Voi pojat, Rambo: The Video Game tekee edelleen tuloaan

Reef Entertainmentin Rambo-pelissä on vielä materiaalia trailereissa näytettäväksi. Virallisesti vahvistettu julkaisupäivä vain uupuu edelleen.

13.1.2014 01:59

Vuodesta 2011 asti kuumeisesti odotettu Rambo: The Video Game on edelleen kaikkea muuta kuin vain unta ja keijupölyä. Julkaisija Reef Entertainment on saanut ulos puolalaisen Teyon-studion rakentamasta pelistä jälleen uuden trailerin, jossa fiilistellään muun muassa John Rambon monipuolipuolista ilmevalikoimaa ja sekä tämän kauniita kutreja.

Varsinaisesta pelattavuudestakin nähdään toki myös muutamia vilauksia raideräiskintöjä vastaavan paukuttelun muodossa. Kyseisellä toiminnalla vaikuttaisi olevan pelissä tosin myös syvempiäkin mittasuhteita kuin aluksi odottaa saattaisi. Kehittäjät ovat PlayStation Blogissa lupailleet, että pelissä päästäisiin keräämään kokemusta, jolla Rambolle haalitaan uusia kykyjä.

Pitkästä odottelusta huolimatta Rambo: The Video Gamella ei ole vielä virallisesta ilmoitettua julkaisupäivää PlayStation 3:lla, Xbox 360:llä tai pc:llä. Oletettavasti peli saadaan kuitenkin ulos ennen Reefin julkaisulistoilla uhkaavasti myös väijyvää Terminators-peliä.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa