Voi onni, ilo ja autuus! Persona 5 sai uuden trailerin ja Japanin julkaisupäivän

Persona 5 on päivätty vihdoin kotimaassaan Japanissa, eli se on aina vain lähempänä myö englanninkielistä julkaisuaan!? Eikös? Jookos? Pliis? Apua!?

5.5.2016 22:07

Japanilaisten roolipelien aateliin lukeutuva Persona-sarja saa kotimaassaan jatkoa 15. syyskuuta. Kyseisenä päivänä Atlus tuo japanilaisiin kauppoihin Persona 5:n, joka on ensimmäinen PlayStation 3:lle ja myös PlayStation 4:llekin saatava sarjan osa.

Myös uusi traileri Persona 5:stä saatiin tällä viikolla julki. Video on jälleen kerran japaninkielinen, mutta moinen ei ole este kuitenkaan sen sisällön tarkastelun kannalta. Trailerilla esitellään tällä kertaa laajemmin erityisesti pelin aiempaa monipuolisemmalta näyttävää luolastosuunnittelua sekä myös muutamia uusia hahmoja. Tyylikkäästä vuoropohjaisesta toiminnasta ja pelin tarinankerronnasta saadaan niistäkin toki myös näytteitä.

Lisää Persona 5 -pelikuvaa löytää myös uutisen alaosassa piileskelevästä kehittäjähaastatteluvideosta.

Tällä viikolla Japanissa Atlus toi Persona 5:stä julki myös 13 800 jenin (n. 110€) erikoisversion. Sen sisuksista löydettävissä on itse pelin ohella muun muassa hieman kosmeettista lisäsisältöä, kokoelmallinen musiikkia pelisarjan eri osista sekä taidekirja.

Japanin julkaisun jälkeen Persona 5:n on määrä saapua vielä ainakin myös Pohjois-Amerikkaan englanniksi käännettynä, joskin nähtäväksi jää, ehtiikö peli mantereelle luvatusti vielä täksi vuodeksi. Eurooppaan peliä ei sen sijaan ole vahvistettu vielä ollenkaan, mikä saa huolestumaan sekä Atlusin että sen nykyisin omistavan Segan päättäjien mielenterveydestä. Onneksi PlayStation 3 ja PlayStation 4 ovat pääasiallisesti aluekoodivapaita laitteita, eli Persona 5:n amerikkalaisten ja japanilaisten versioiden pitäisi toimia myös meikäläistenkin vehkeissä.

Lisää luettavaa