Visceralin Star Wars -pelin potentiaalisista hahmoista huhuillaan jälleen

Visceralin tulevasta Star Wars -pelistä on saatu taas lisää huhuja uuteen merkittävään hahmoon liittyen.

29.6.2017 10:00

Visceral Gamesin ja Amy Hennigin kehittämästä Star Wars -pelistä on ilmaantunut jälleen uusia huhuja, jotka liittyvät tällä kertaa potentiaaliseen rikoskumppaniin Robie Mattoxiin.

Aiemmat huhut paljastivat pelin sijoittuvan alamaailmaan ja seuraavan miespuolista Dodgeria, mutta tuoreimpien lähteiden mukaan hänen seurassaan kulkisi myös naispuolinen pyssysankari Robie Mattox. Hahmon sanotaan olevan orpona kasvanut ja Wandering Star -rikosjengin adoptoima kovanaama, joka vihaa droideja mutta joka on samalla yksi harvoista Dodgerin uskotuista. Lähteiden mukaan hänen ääninäyttelijänä kuullaan Natalie Moralesia.

Huhut kuitenkin jatkavat, että Mattoxista ollaan luomassa normaalia syvällisempää hahmoa omine tarinoineen, ja että jos Project Ragtagiksi nimetty ensimmäinen osa menestyy, niin tulevan jatko-osan pääosassa nähtäisiin nimenomaan Mattox. Potentiaalinen jatko-osa toki vaatii, että alkuperäinen peli menestyy.

Jälleen kerran kyseessä on kuitenkin silkat huhut, eikä Visceral ole paljastanut vielä mitään virallista tulevan pelinsä juonesta tai nimestä.

Peli on näillä näkymin saapumassa vuoden 2018 aikana.

Lähde: Making Star Wars

Lisää luettavaa