Capcomin Dead Rising -zombipelisarjan pohjalta syntyvä elokuva Dead Rising: Watchtower on saanut näyttelijän Frank Westin roolia varten. Elokuvaa tuottava Legendary on julkistanut, että Watchtowerissa kokeneena kuvajournalistina nähdään Rob Riggle, jonka ihmiset ovat voineet nähdä esiintymässä aiemmin esimerkiksi 21 Jump Streetissa ja Saturday Night Livessa.

Rigglen ohella elokuvaan on kiinnitetty hiljattain myös Epic Meal Time -videoista tuttu Harley Morenstein, Olipa kerran -sarjassa esiintynyt Keegan Connor Tracy ja This Means Warista muun muassa tuttu Aleks Paunovic. Muita aiemmin vahvistettuja näyttelijöitä ovat olleet Dennis Haysbert (24), Virginia Madsen (Sideways), Meghan Ory (Olipa kerran) ja Jesse Metcalfe (Dallas).

Dead Rising: Watchtoweria on käsikirjoittamassa Tim Carter, joka on toiminut sekä Mortal Kombat: Legacy -verkkosarjan tuottajana että myös Sleeping Dogs -pelin käsikirjoittana. Täyspitkään muotoon sovitettava elokuva tullaan ensimmäisenä julkaisemaan Yhdysvalloissa Sonyn digitaalisen Crackle-palvelun kautta, mistä sen on sitten määrä jatkaa matkaansa laajempaan levitykseen.

Lähde: Legendary

Lisää luettavaa