Viralliselle WRC 8 -rallille julkaisupäivä, keräilyversiokin julki

Bigbenin julkaisema ja Kylotonnin kehittämä WRC 8 -rallipeli sai virallisen julkaisupäivän PS4:llä, Xbox Onella ja pc:llä. Myös Switch-version julkaisuikkuna kaventui.

2.8.2019 12:20

Bigben Interactive on vahvistanut virallisen WRC 8 -rallipelin julkaisupäiväksi 5. syyskuuta niin PlayStation 4:llä, Xbox Onella kuin pc:lläkin. Nintendo Switchin rallikansa pääsee omaan versioonsa käsiksi lokakuussa, joskin tarkempi päiväys on yhä avoinna.

Samaan hengenvetoon kaahailusta julkistettiin keräilyversio. Pakettiin sisältyy WRC 8:n peruspelin ohella metallikotelo, Legendary Cars -lisäsisältö, kokeneita tiimijäseniä hiljattain esiteltyyn uuteen uratilaan sekä WRC+ All Live TV -palvelun kolmen kuukauden tilaus, jossa päästään ihastelemaan rallimaailman kulissien taakse muun muassa filmimateriaalien ja asiantuntija-analyysien muodossa.

Legendary Cars -lisäys pitää sisällään Alpine A110-, Ford Escort RS- ja Lancia Delta HF Integrale -klassikkoautot.

WRC 8 -peliä kehittää sarjan aiemmista osista tuttu Kylotonn, joka on pitänyt välivuoden sarjan parista. Sen myötä mukaan lupaillaan edellämainitun uratilauudistuksen ohella lukuisia muitakin päivityksiä, kuten dynaamiset sääolosuhteet sekä parannellun ulkoasun.

WRC 8 Collector Edition

Lisää luettavaa