Virallinen Tetris-elokuva sai taakseen 80 miljoonan budjetin, kuvaukset alkavat ensi vuonna

Pyrkimykset tuoda Tetris valkokankaalle ovat edelleen elossa ja saaneet nyt taakseen peräti 80 milljoonan dollarin budjetin.

17.5.2016 16:36

Legendaarinen pulmapeli Tetris on tekemässä edelleen tuloa valkokankaille. Alun perin jo reilu vuosi sitten paljastettu elokuvahanke on saanut taakseen nyt 80 miljoonan dollarin budjetin, ja sen kuvausten on määrä käynnistyä Kiinassa niinkin pian kuin ensi vuonna.

Leffaa on tuottamassa tuore elokuvastudio Threshold Global Studios, jonka muodostamisessa on ollut mukana sekä Mortal Kombat -elokuvan aikoinaan tuottanut Larry Kasanoff että myös kiinalainen liikemies Bruno Wu. Sen lisäksi, että ainakin osa elokuvasta kuvataan Kiinassa, on siinä määrä nähdä näyttelijöitä niin lännestä kuin idästäkin asti.

Mutta minkälainen elokuva Tetriksestä on oikein muodostumassa? Kasanoff ja kumppanit eivät ole vieläkään antaneet selvää kuvaa asiasta, vaan he ovat lähinnä kuvailleet, että tulossa olisi scifi-jännäri, joka ei ole ollenkaan sellainen, mitä monet odottaisivat. Ilmeisesti elokuvasta kaavaillaan myös ensimmäistä osaa kokonaiselle trilogialle.

Vielä toistaiseksi Tetris-elokuvalle ei ole vahvistettu ohjaajaa, käsikirjoittajaa tai näyttelijöitä. Sen julkaisuajankohdastakaan ei ole vielä tietoa.

Lähde: The Hollywood Reporter, Deadline

Lisää luettavaa