Virallinen modituki saapumassa Call of Duty: Black Ops III:een

Uuden Call of Dutyn julkaisun lähestyessä pelin kehittäjä Treyarch on kertonut työstävänsä sitä varten virallista moditukea.

2.11.2015 19:04

Tällä viikolla julkaistava Call of Duty: Black Ops III on näillä näkymin saamassa vielä virallisen modituen pc:llä. Pelin kehittäjä Treyarch on virallisilla kotisivuillaan ilmoittanut, että mikäli modituen työstössä kaikki vain menee suunnitellusti, saadaan ne alfatestiin ensi maaliskuussa.

Modituen myötä pelaajien pitäisi päästä virallisten työkalujen avulla luomaan Black Ops III:een uudenlaista sisältöä, kuten vaikkapa uusia karttoja ja pelitiloja. Tukeakseen modiyhteisöä Treyarch on tarjoamassa myös pelaajille mahdollisuuden pyörittää modeilla kyllästettyjä palvelimia, joiden pitäisi olla helposti löydettävissä pelin Unranked-palvelinselaimen avulla.

Toistaiseksi vielä Treyarch tosin huomauttaa, että modityökalujen teko on varsin alkutekijöissä. Ennen maaliskuun saapumista paljon voi siis vielä tapahtua pelin suhteen ja näin esimerkiksi suunnitelmat sen modaukseen liittyvien saattavat nekin kokea vielä muutoksia.

Lähde: Treyarch

Lisää luettavaa