Viimeinen ryöstömatka Monacossa alkoi ilmaiseksi

Pocketwatch Games on aikalailla valmis jättämään Monacon taakseen. Hyvästit kehittäjät jättivät pelilleen julkaisemalla siihen uuden kokonaisen kampanjan.

5.4.2014 10:30

Tässä kuussa vuoden ikään yltävä Monaco: What’s Yours is Mine on saanut mukavan annoksen uutta sisältöä. Pelin tuottanut Pocketwatch Games julkaisi aiemmin viikolla tuotokseensa ilmaisen päivityksen, joka laajensi ylhäältä kuvattua ryöstöseikkailua kahdeksasta kentästä koostuvalla uudella erityisen vaikealla kampanjalla.

Monaco: Fin -nimiseksi ristitty pelin neljäs kampanja on viimeinen laatuaan, jonka Monaco on näillä näkymin saamassa. Yli neljä vuotta luojansa Andy Schatzin varsinaisessa kehityksessä olleen pelin alkaa siis viimein olla aika siirtyä sivuun ja tarjota kehittäjilleen mahdollisuus tehdä jälleen jotain kokonaan uutta.

Sekä Windowsilla, Linuxilla, OS X:llä että Xbox 360:llä nähtyä Monacoa on tähän mennessä myyty yhteensä noin 750 000 kappaletta. Peli pomppasi ihmisten tietoisuuteen varsinkin vuonna 2010 sen voitettua Independent Games Festival -gaalassa sekä tapahtuman pääpalkinnon että myös pystin oivallisesta pelisuunnittelusta. Kehittäjät ovat pitäneet tuotoksensa myös mukavan tuoreena pitkin sen elämää julkaisemalla Monacon pc-versioon uusien tehtävien ohella muun muassa kenttäeditorin ja uuden hahmoluokan.

Lähde: Pocketwatch Games

Lisää luettavaa