Viime vuonna ilmestyneen Evil Dead: The Gamen kehitys päättyy – verkkopeli ei saa enää uutta sisältöä eikä Switch-versiota

Evil Dead: The Gamen tulevaisuus näyttää synkeältä.

21.9.2023 07:01

Evil Dead: The Gamen kehitys on päättynyt, kehittäjä Saber Interactive kertoo.

Viime vuonna ilmestynyt asymmetrinen kauhumoninpeli sai julkaisunsa jälkeen kourallisen sisältöpäivityksiä. Nähtävästi Evil Dead: The Game ei kuitenkaan onnistunut saamaan taakseen riittävää pelaajakuntaa, jotta pelin tukeminen olisi ollut kannattavaa.

Pelin sosiaalisen median kanavissa julkaistun viestin mukaan Saber Interactive on päättänyt lopettaa sisällön tuottamisen Evil Dead: The Gameen. Myös aikaisemmin luvatun Nintendo Switch -version julkaisu on peruttu.

Päätöksellä ei ainakaan toistaiseksi ole vaikutusta Evil Dead: The Gamen verkkopalveluihin. Saber Interactive kertoo pitävänsä pelin verkkopalvelimet pystyssä toistaiseksi ja korjaavansa mahdolliset merkittävät häiriötilanteet.

Saber Interactive on osa ruotsalaista Embracer Groupia, joka on viime aikoina tehnyt huomattavia leikkauksia osana yritystoimintansa uudelleenjärjestelyä. Saber Interactive ei ole kommentoinut päätöksen mahdollisia henkilöstövaikutuksia.

Lähde: Saber Interactive

Lisää luettavaa