Viileä extreme-urheilupeli Steep ei jää ilman lisäsisältöä, betatesti lähestyy myös vauhdilla

Ubisoft on vahvistanut Steep-peliään koskevia lisäsisältötietoja samalla, kun sen betatestiviikonloput lähestyvät.

10.11.2016 12:47

Yksityiskohdat koskien joulukuussa saapuvan Steepin kausikorttia ovat vahvistuneet.

Pelin julkaisun jälkeen pelin kausikortilla käsiksi päästään kolmeen erilaiseen sisältöpakettiin, jotka ovat tuomassa Steepiin niin uusia haasteita, varusteita kuin aktiviteettejakin. Keskeisimmät lisuripaketeista ovat pulkkamäkeen päästävä Winter Fest Pack sekä Extreme Pack, jossa tarjolle saadaan esimerkiksi base-hyppelyä ja vauhdikkaampaa ilmaliitelyä.

Saman tien Steepin julkaisun yhteydessä pelin kausikortin hankkijat pääsevät käsiksi myös ylimääräiseen lumiukkoasusteeseen, pelimaailman tutkimisessa auttavaan helikopterilippuun sekä 10 000 ylimääräiseen krediittiin. Yksittäistä hintaa kausikortille ei ole vielä annettu, mutta sellaisen voi ennakkotilata itselleen jo muutamista paikoista osana Steepin alustasta riippuen noin 70-90 euroa kustantavaa Gold Editionia.

Joukko betatestejä on myös tulossa Steepista kiinnostuneille. Nyt tällä viikolla tarjolla on varhainen betatesti, johon voi yrittää hakea mukaan pelin kotisivujen kautta. 18.-21. marraskuuta tarjolle saadaan toinen testiviikonloppu, jolloin kaikkien halukkaiden pitäisi päästä mukaan lataamalla betan valitsemansa alustan latauskaupasta.

Varsinaisen julkaisunsa Steep saa 2. joulukuuta PlayStation 4:llä, Xbox Onella ja pc:llä.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa