Viikon kysymys: Mikä viime aikojen suurista pelijulkistuksista kutkuttaa eniten?

Pelaaja.fin viikon kysymys on vaihtunut. Vastaa linkin takaa tai Pelaaja.fin etusivun kyselyssä!

11.4.2022 10:40

Pelaaja.fin viikon kysymys on jälleen vaihtunut. Viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet melkoista pelijulkistusten juhlaa, ja tällä kertaa tahdommekin kartoittaa, mikä tuoreeltaan paljastuneista suurjulkaisuista on tehnyt syvimmän vaikutuksen lukijakuntaamme.

Äänestyksessä mukana ovat järjestysnumeroltaan neljäs The Witcher, luottostudio Crystal Dynamicsin työstämä seuraava Tomb Raider, kotimaisen Remedyn ja Rockstar Gamesin yhteistyössä toteuttamat Max Payne -uusioversiot, ikivihreän klassikkosarjan henkiin herättävä Return to Monkey Island sekä viikonloppuna paljastunut Kingdom Hearts IV.

Mikäli jokin näistä julkistuksista on sujahtanut oman tutkasi alta, voit kerrata otsikot muun muassa viime viikon uutisannin tiivistävään katsauksemme kautta.

Mikä viime aikojen suurista pelijulkistuksista kutkuttaa eniten?

  • Kingdom Hearts IV
  • Return to Monkey Island
  • Max Payne -uusioversiot
  • Seuraava The Witcher
  • Seuraava Tomb Raider

Vastaa varsinaiseen kyselyyn täällä!

Voit seurata kyselyn tuloksia Pelaaja.fin etusivulla. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit ja perustelut saatetaan nostaa esille ensi viikon Lukijat ovat puhuneet -kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä!

Lisää luettavaa